Bemutatkozás

Újdonságaink

Pünkösdi Túra Székesfehérváron

Tavaszi Királyi Hétvégék

Kalandos városnézés

A VÁROS - a királyok városa

Székesfehérvár Fejér megye szívében, közúti és vasúti csomópontban helyezkedik el, az M7-es autópálya mentén, Budapesttől 60, a Balatontól 50, a Velencei-tótól 15 kilométerre.

Városunk Magyarország és Közép-Kelet-Európa egyik legősibb és legnagyobb múltú települése. A korábbi királyi székhely történelmi emlékeivel, barokk, klasszicista épületeivel, szép szobraival, művészeti értékeivel a város minden vendége számára kínál vonzó látnivalót, kellemes és tartalmas időtöltést. A pezsgő kulturális élet minden igényt kielégítő változatossága sok meglepetést tartogat akár a művészetek, akár az egyéb szabadidős programok kedvelőinek. Az idén felújított színház színes programmal várja a kedves érdeklődőket, de kiállítások és hagyományőrző programok sokasága is szerepel a kínálatban.

A SZÁLLODA - A LEGSZEBB, A LEGÚJABB!

A három csillagos Hotel Platánt 2006 májusában adták át. Az új, 24 szobás szálloda színvonalas szolgáltatásaival és felszereltségével várja kedves vendégeit Fehérvár belvárosának zöldövezeti részében!

Elhelyezkedés

Székesfehérvár történelmi belvárosától 10 perces sétaútra, az M7-es autópályáról a városba vezető Budai úttól 200 méterre, csendes, nyugodt környezetben fekszik a Hotel Platán.

Rendkívül kedvező elhelyezkedésénél fogva személygépkocsival és tömegközlekedési eszközökkel egyaránt könnyen és gyorsan megközelíthető bármely irányból. Közel van a vasútállomás és az autóbusz pályaudvar is 10 perc alatt elérhető. Vendégeink gyalogosan is rövid idő alatt juthatnak el a belvárosba, ahol felfedezhetik a történelmi múlt nyomait, az üzletek színvonalas kínálatát, vagy akár a különböző éttermek ínycsiklandozó finomságait.

<<vissza